Tarieven

Per les

12 euro

 

 

Privéles: 80 euro

Vijf lessenkaart

55 euro

voordeel €1 per les

 

Privélessen: €350 

Tien lessenkaart

100 euro

voordeel €2 per les

 

Privé-lessen: €630

Semesterkaart

161,50 euro

17 lessen
voordeel €2,5 per les

Jaarkaart

370 euro

41 lessen vanaf de start van aankoop.
voordeel €3 per les

Studentenkorting

90 euro

voor een tien-lessenkaart
op vertoon van de studentenkaart
je betaalt €9 per les

Alle prijzen zijn
inclusief BTW.

Nieuw: BUITENLESSEN 10-LESSENKAART:

75 euro

Veel gestelde vragen

 • De lessen bij Ahimsa yoga zijn erg laagdrempelig en toegankelijk zowel voor mensen met als zonder yogaervaring. We werken in kleine groepjes. Daardoor kan de yogadocent haar aandacht op elk van de studenten richten. Ze past de lessen ook aan het niveau en de noden van de groep aan.

 • Als je een eerste keer naar een les wil komen, dan is het voldoende om een mail te sturen naar ahimsayoga@oka-tri.com. Zo weet je zeker of er nog plaats is. Indien er nadien beslist wordt om helemaal niet meer te komen, dan willen we daar graag van op de hoogte gebracht worden zodat je plaatsje weer kan worden ingenomen door iemand anders.

 • Yoga doe je het beste in makkelijk zittende kleding. Je kan je ook bij ons omkleden. Als je een 5-tal minuten voor de les aanwezig bent, is dat zeker voldoende.

  Yogamatjes, blokken, riemen, meditatiekussens en -bankjes zijn aanwezig. Je hebt dus enkel je makkelijke kledij nodig.

 • Je kan op elk moment van het jaar aansluiten. De lesgever houdt elke les rekening met de noden van de groep en past de les hieraan aan.

 • Het is aangewezen om ons op voorhand te verwittigen van je medisch probleem. Zo kunnen we, eventueel in overleg met je arts, bekijken of yoga gepast is voor jou.

 • Dat is afhankelijk van je voorgaande yoga-ervaring en van hoe de zwangerschap verloopt. Meestal kan je starten vanaf 16 à 21 weken. Als je medisch opgevolgd wordt, breng de yogadocent daar dan op voorhand van op de hoogte.

 • Indien je geen partner hebt of je partner kan zich niet vrijmaken, dan kan je er ook voor kiezen om iemand anders mee te brengen, of je kan alleen komen. De docent past zich steeds aan de groep aan.

 • Neen, de lessen gaan niet door in de vakanties of op feestdagen, tenzij anders gecommuniceerd door de yogadocente op voorhand.

 • Ja, dat kan. Privé-lessen zijn er vooral voor hen die liever niet in groep lesvolgen en die persoonlijke begeleiding kunnen gebruiken.

  Mogelijkheden:

  Hatha yoga, yin yoga, postnatale yoga, zwangerschapsyoga, tieneryoga, kinderyoga, ouder-kind yoga, marma yoga.


  €65 per uur incl. BTW  of
  €275 voor een 5 privé-lessenkaart

 • Terplekke kan je niet met bancontact betalen, echter wel via de payconiq app waar OKA-TRI te vinden is onder “winkels”.  Overschrijven kan ook op voorhand op OKA-TRI: BE77 7360 6864 4742

Back to top