“As long as we are not living in harmony with nature and our constitution, we cannot expect ourselves to be really healed. Ayurveda gives us the means.” ~David Frawley


Ayurveda

Ayurveda is de levensfilosofie waar Kaya-Veda achter staat.

Ayurveda staat voor kennis van het leven, Kaya-Veda staat voor kennis van het lichaam in al haar aspecten. Er wordt bij Kaya-Veda geijverd voor een wetenschappelijke benadering van het menselijk lichaam met het holistisch denken van de ayurveda.


Massage

Door middel van massage wordt het zachte weefsel van het lichaam manueel in beweging gebracht. Massage is er als zelfzorg en preventief en curatief bij stress, pijn en spanningen.

Bij Kaya-Veda kan je voornamelijk terecht voor ayurvedische massages maar evengoed voor peri-natale massages en basis ontspanningsmassages..

De ayurvedisch massagetherapeute

Ann Vandenbogaerde

Is sinds 2006 werkzaam als osteopaat, yogadocent en ayurvedisch therapeut. Ayurveda leerde ze kennen op haar 18e, toen zij voor het eerst naar India reisde, waarna vele reizen volgden. Sindsdien blijft ze haar kennis vergroten door bijscholingen en praktijkervaring.

Ann is geen ayurvedisch arts, dus heeft niet de bekwaamheid die een arts wel bezit, maar als ayurvedisch therapeut kan ze je complementair een heel eind op weg helpen naar balans.