massages

Ayurvedische oliemassage of abhyangam massage

Een therapeutische en ontspannende full-body lichaamsmassage met ayurvedische kruidenolie.


60 min : €85
90 min : €110

Indiase hoofdmassage

Diep ontspannende en voedende massage van het hoofd en aangezicht. Ideale massage om te ondergaan als je weinig tijd hebt en toch diep wil ontspannen. Heel voedend en gezond voor het volledige lichaam, de haren en de doorbloeding van het hoofd. Tegen stress en vermoeidheid.


30 min : €55
45 min : €65

Marmapunten massage

Relaxerende ayurvedische drukpuntmassage van de marmapunten of energiepunten van het lichaam. Voor een betere doorstroming van prana of levenskracht en complementair aan emotionele bevrijdings therapie. Ook vaak toegepast bij traditionele gevechtssporten.


60 min : €85
90 min : €110

Ayurvedische poedermassage of udwarthana

Ayurvedische massage waarbij medicinaal poeder gebruikt wordt om de huid te gaan ontgiften en verstevigen. Dit wordt ook beschouwd als een ayurvedische lymfedrainage.


60 min :  €85

Garshan massage

Heel zachte, subtiele, ontspannende zijden handschoenmassage. Wordt ook gezien als een heel milde ayurvedische lymfedrainage.


60 min : €95

Stoelmassage

Diep relaxerende en tegelijk stimulerende drukpunt- en mobilisatiemassage van de rug, schouders, armen, handen, nek en het hoofd, doorheen de kledij, zittend op een speciale massagestoel.


15 min : €25
20 min : €30
30 min : €40

Basis ontspanningsmassage.

Massage van het volledige lichaam volgens ayurvedische principes, maar met etherische basisolie in plaats van ayurvedische olie.


60 min : €80
90 min : €105

zwangerschapsmassage

Deze massage met verzorgende olie is speciaal ontwikkeld voor zwangere vrouwen en is gericht op het welzijn van moeder en kind en het verlichten van zwangerschapspijntjes en -klachten. Je ondergaat de massage in aangepaste houding.


60 min : €80

Postnatale massage

Volgens ayurveda is het aanbevolen om een pas bevallen vrouw minstens 40 dagen postpartum te masseren met versterkende olie. De nieuw geboren moeder heeft evenveel aandacht en draagkracht nodig, zij is namelijk de drager van het gezin. Wij willen specifiek vrouwen in deze periode ondersteunen en bij boeking binnen de drie maand na de bevalling is een ayurvedische massage slechts €50 in plaats van €75. Om aan te tonen dat dit zo is,  vragen we een geboortekaartje te presenteren :-).


60 min : €55

Handen-en voetenmassage

Drukpuntmassage van handen en voeten. Ontspannend en stimulerend effect voor het volledige lichaam.


45 min : €65

Cranio-sacraaltherapie

Zacht, mobiliserende therapie van schedel en bekken. Doorheen de kledij.


45 min : €60

60 min : €80

Fasciatherapie

Door middel van zacht manipulerend contact wordt er op de fascia van het lichaam gewerkt. Dit werkt heel ontspannend en kan emoties bevrijden.


45 min : €60
60 min : €80

Sportmassage

_________________________________________________

45 min : €60

60 min : €80

Back to top